Denne privatlivspolitik er blevet opdateret d. 05/12/2023

Ejeroplysninger og fælles dataansvar

Teamdriver.app og de dertilhørende services (”Appen og Hjemmesiden”) er ejet af Team Driver Holding ApS og er drevet af Team Driver ApS.

Team Driver ApS er ansvarlige for dine personoplysninger og at vi har ret til at behandle

dine personoplysninger til egne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og brugerbetingelserne.

Kontaktoplysninger:

Team Driver ApS

Sønderhøj 30

8260 Viby J

Charles Sonny Garvang

cg@teamdriver.app

Tlf.: 24 77 09 12

Hvornår gælder denne privatlivspolitik?

Hos Team Driver prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne privatlivspolitik fastlægger retningslinjerne for, hvordan og til hvilke formål Team Driver behandler de personoplysninger du deler med os som enten besøgende eller medlem:

 

• Besøgende (personer, der besøger Appen eller Hjemmesiden, men som ikke er medlem)

• Medlemmer (personer, der har oprettet en profil på Appen eller Hjemmesiden og som dermed er medlem).

Vi henviser i øvrigt til brugerbetingelserne for en gennemgang af vores regler for, hvilke personoplysninger du som medlem må dele på Appen eller Hjemmesiden.

Formål, typer af oplysninger og retsgrundlag

Til hvilke formål anvendes personoplysningerne? Hvilke typer af personoplysninger? Hvad er retsgrundlaget for behandlingen?
For at kunne foretage undersøgelser, udarbejde statistik, udvikle og beskytte Appen og Hjemmesiden (både besøgende og medlemmer).
• IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer
Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Team Driver’s legitime interesse i at kunne beskytte og optimere Appen og Hjemmesiden (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at kunne oprette og identificere dig som medlem samt for løbende at kunne administrere dit medlemskab i overensstemmelse med brugerbetingelserne (medlemmer).
• Et navn/alias • E-mailadresse • Fødselsår • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde • Password • Telefon • Køn • Unikt bruger ID
Behandling sker med henblik på at opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
For at du kan interagere privat (lukkede samtaler, kommentarer og beskeder) med andre medlemmer på Appen og Hjemmesiden i overensstemmelse med vores brugerbetingelser (medlemmer).
• Personoplysninger du deler med andre medlemmer, herunder eventuelle følsomme oplysninger (fx mødested, interesser m.v.)
Behandling sker med henblik på at opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Team Driver's legitime interesse i at stille en platform til rådighed, hvor du kan kommunikere sikkert og privat med andre medlemmer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at forbedre Appen og Hjemmesiden og målrette Appen og Hjemmesidens tjenester ud fra din adfærd, således at du får vist det indhold som har størst sandsynlig relevans for dig og får at du på bedst mulig vis kan matche med andre medlemmer (medlemmer).
• IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer • Præferencer • Hvem du korresponderer med • Hvilke emner du korresponderer om • Et navn/alias • E-mailadresse • Fødselsår • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde • Password • Telefon • Køn • Unikt bruger ID
Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Team Driver’s legitime interesse i at kunne optimere brugeroplevelsen og gøre det lettere for dig at matche med andre medlemmer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at kunne imødekomme din anmodning om offentliggørelse af din henvendelse (din ”post”) til andre medlemmer og besøgende på Appen og Hjemmesiden i overensstemmelse med vores brugerbetingelser (medlemmer).
• Oplysninger som du offentliggør i din post/kommentar (fx fritidsinteresser, alder, bopæl, livsstil, m.v. samt eventuelle følsomme oplysninger).
Behandling sker med henblik på at opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Team Driver’s legitime interesse i at imødekomme din anmodning om at offentliggøre din post med henblik på at skabe nye relationer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Team Driver kan behandle følsomme oplysninger offentliggjort af dig i din post/kommentar for at imødekomme din anmodning om at offentliggøre din post med henblik på at skabe nye relationer (databeskyttelsesforordningen artikel 9, stk. 2, litra e).
For at kunne besvare dine henvendelser (besøgende og medlemmer).
• Identifikationsoplysninger. • Andre oplysninger du angiver i dine henvendelser til Team Driver.
Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Team Driver legitime interesse i at besvare dine henvendelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at overholde Team Driver’s retlige forpligtelser og for at kunne fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende (medlemmer).
• IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer • Præferencer • Hvem du korresponderer med • Hvilke emner du korresponderer om • Brugerid • Et navn/alias • E- mailadresse • Fødselsår • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde • Password • Telefon • Køn • Helbredsoplysninger og andre følsomme oplysninger, der indsamles i forbindelse med screening
Behandlingen af disse personoplysninger foretages med det formål at overholde vores retlige forpligtelser (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c og fsva. følsomme personoplysninger artikel 9, stk. 2, litra g) Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af vores legitime interesse i at kunne fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende (fsva. almindelige oplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f og fsva. følsomme oplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f).
For at kunne sende dig nyheder og andre tilbud (medlemmer).
• Navn, e-mail og telefonnummer.
Behandlingen af disse oplysninger foretages på baggrund af dit samtykke (databeskyttelses- forordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
For at kunne screene Appen og Hjemmesiden for adfærd, der ikke kan accepteres i overensstemmelse med brugerbetingelserne (medlemmer).
• Oplysninger (både følsomme og almindelige) du selv angiver i samtaler med andre medlemmer og oplysninger du offentliggør i din post/henvendelse på Appen og Hjemmesiden.
Behandlingen af disse oplysninger foretages på baggrund af dit samtykke (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og fsva. følsomme personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a).
For at kunne offentliggøre udvalgte medlemmers billeder og historier på Appen og Hjemmesiden under fanen ”Feed” og ”Historier” (medlemmer) med det formål at skabe fællesskab og dele historier med andre.
• Oplysninger i form af den historie du fortæller os, som vi lægger på Appens og Hjemmesidens ”Feed/Historier”. • Billede af dig som vi lægger på Appens og Hjemmesidens ”Feed/Historie”.
Behandlingen af disse oplysninger foretages på baggrund af dit samtykke (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og fsva. følsomme personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a).
For at kunne foretage analyser, herunder også træning af algoritmer med henblik på analyse af anonymiserede data, undersøgelser og statistikker til brug for at udvikle og etablere nye aktiviteter og funktioner samt kommunikation og fortalervirksomhed med henblik på at skabe relationer og fællesskab mellem medlemmer og andre personer.
• IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer • Præferencer • Almindelige og eventuelle følsomme oplysninger, der fremgår af din Post/kommentar. • Dit navn/alias. • E-mailadresse. • Fødselsår. • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde. • Telefon. • Køn. •Eventuelt oplysninger i form af den historie du fortæller, som der lægges på Appen og Hjemmesidens ”Feed/Historier”.
Behandlingen af personoplysningerne foretages som følge af Team Driver legitime interesse i at skabe relationer mellem mennesker og hjælpe personer, der står uden for fællesskabet (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Behandlingen af personoplysninger foretages som følge af udførelse af en opgave i samfundets interesse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e). Team Driver kan behandle følsomme oplysninger offentliggjort af dig i din post/kommentar med det formål at skabe relationer mellem mennesker og hjælpe personer, der står uden for fællesskabet (databeskyttelsesforordningen artikel 9, stk. 2, litra e). Behandlingen af nogle af oplysninger i form af den historie du fortæller, der lægges på Appen og Hjemmesidens ”Feed/Historier” foretages på baggrund af dit samtykke (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og fsva. følsomme personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a).

Modtagere

I visse tilfælde videregiver vi dine personoplysninger til selvstændige dataansvarlige, hvis det er os pålagt, eller hvis det er en del af den ydelse, vi leverer til dig. Det drejer som om følgende kategorier af modtagere:

· Advokater

· Retshåndhævende myndigheder, herunder politiet.

· Offentlige myndigheder.

· Revisorer

· Domstole

· Politiet

· SKAT

 

Dine personoplysninger overlades yderligere til Team Driver’s samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Team Driver’s vegne. Det drejer sig om følgende databehandlere:

Navn Kategori Kategori Oplysninger
Google Analytics

Analyseredskab

Indsamle anonym statistik og adfærdsdata mhp. optimering af brugeroplevelsen. Der bliver ikke behandlet personoplysninger som IP-adresser af dette redskab.
Sidebesøg, tidsstempler, adfærd som sideklik samt sessionsoplysninger.
Cookie Information
Samtykker
Benyttes til opfyldelse af krav i cookieloven og jf. GDPR for gyldigt samtykke til cookies
Alt efter samtykke styrer denne hvilke cookies der må sættes på den besøgendes enhed.
Simply.com
Mailhosting
Funktionalitet af mailsystem og mulighed for kommunikation med medlemmer
Behandler e-mail sendt og modtaget gennem godkendte Team Driver mailadresser
MailChimp
Mailservice
Udsendelse af nyhedsbreve/servicemails
E-mail, navn, fødselsår, køn, tilhørs kommune
Firebase
Hosting
Drift af platform og lagring af oplysninger
Datalagring af database
agora.io
Cloud Service
Cloudbaseret WebRTC der bruges til interaktive video- og lydsamtaler
Video og lyd
Google Drive
e-arkiv
Lagring af filer, billeder, brugercases, dokumenter og lign.
Dokumenter, præsentationer, billeder
Github
Kodedepot
Kontrolføring og logning af software samt facilitere adgang for udviklere
Kildekode
Flutterflow
Kodedepot
Benyttes til transformering af kildekode til web og native kode.
Kildekode
Facebook Pixel
Marketing
Hvis der gives samtykke i Cookieinformation indsamles der oplysninger om hvilken kampagne der er klikket på fra Facebook indtil oprettelse på platformen.
Lagre hvilken kampagne besøget kommer fra

Dine personoplysninger bliver ikke af Team Driver, videregivet eller overladt til henholdsvis dataansvarlige eller databehandlere i tredjelande.

Opbevaringsperiode

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor.

Ved ophør af dit medlemskab slettes din profil 30 dage efter dette er meldt ud til Team Driver. Team Driver vil herefter slette dine personoplysninger og ikke længere anvende dine personoplysninger til de af Team Driver ovenstående angivne formål.

Personoplysninger, der bliver delt på Appen i strid med vores brugerbetingelser, bliver fjernet fra siden og slettet umiddelbart herefter.

Rettigheder

Efter databeskyttelseslovgivningen har du en række rettigheder i relation til de personoplysninger vi behandler om dig:

1.  Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. (Artikel 15)

2.  Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personoplysninger. (Artikel 12)

3.  Du har ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret oplysninger, der er forkerte eller vildledende eller behandlet i strid med lovgivningen (artikel 16-18)

4.  Du har ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, og til i visse tilfælde at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

5.  At trække dit samtykke tilbage og derved få slettet dine oplysninger (artikel 17)

6.  At klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger (artikel 77)

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder overfor Team Driver, bedes du kontakte Team Driver (se pkt. 1 for kontaktoplysninger).

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag.

Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke du har afgivet, bedes du kontakte Team Driver (se pkt. 1 for kontaktoplysninger).

Nyhedsbreve kan altid afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Du har også mulighed for at afmelde nyhedsbreve ved at sende en mail til support@teamdriver.app

Cookies

Hjemmesiden indeholder cookies. Du kan læse mere om bruges af cookies i cookiepolitikken.”

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedsstandarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger. Hjemmesiden og de systemer dine personoplysninger bliver behandlet i er krypterede.

Henvendelser og klager

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit medlemskab eller andre spørgsmål relateret til Appen eller Hjemmesiden, bedes du kontakte Team Driver. Hvis du ønsker at klage over Team Driver’s behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Team Driver via e- mail, telefon eller brev (se pkt. 1 for kontaktoplysninger).

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage over vores behandling af dine oplysninger til Datatilsynet efter reglerne i databeskyttelsesforordningens artikel 77. Du kan kontakte Datatilsynet fra din digitale postkasse på borger.dk, ved almindelig e-mail til dt@datatilsynet.dk eller med almindelig post til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.”

 
da_DKDanish